гр. София, ул. Мара Бунева № 46

+359 884 003 061

Безплатна доставка над 200.00 BGN

Авточасти от kolite.bg

Акумулатор Duracell Professional EFB 12V 190Ah

Акумулатор Duracell Professional EFB 12V 190Ah

АКУМУЛАТОР DURACELL PROFESSIONAL EFB 12V 190AH на топ цена

 • 919.20 BGN
 • 1,072.40 BGN
Бърза Поръчка без регистрация
контролен код
 • Марка: DURACELL
 • Категория: Акумулатори на топ цени
 • Наличност: 84 бр.
 • Предназначение: ТЕЖКИ
 • Страна_на_плюс: АКУМУЛАТОР Л +
 • Стартов ток: 1050 A (EN)
 • Напрежение: 12V
 • Капацитет: 190 AH
 • Дължина: 514
 • Ширина: 223
 • Височина: 195
Акумулатор DURACELL Акумулатор Duracell Professional EFB 12V 190Ah

Duracell Professional EFB- батериите са подходящи за поддръжка на оборудването на най-новите тежкотоварни автомобили. Камионите, пътуващи на далечни разстояния вече не са само превозно средство. Те трябва да бъдат и работно място и дом за водачите. Затова е важно батерията на камиона да може да се справи със осветлението, климатика, кухненските принадлежности, развлекателната система и много други необходими функции по време на дългия курс. Батериите Professional EFB предлагат повишена циклична устойчивост, спрямо SHD. Здрава конструкция и оптимална устойчивост на вибрации,V3 сертификат, подходящи за монтаж и на задния мост на камиона. Оптимална корозo-устойчивост. Проектиран за максимална енергийна консумация, от нарастващия брой на функциите за безопасност и комфорт при камиони на дълги разстояния. Не се изисква поддръжка (без доливане с вода) при нормални работни условия. Централно отвеждане на изпаренията и вградена защита от взрив.

безплатна доставка
Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 200 BGN

консултация авточасти
Професионална консултация

Консултация по телефонa с наш сътрудник

гаранция авточасти
Гаранция

Гаранция 24 месеца и качество на всички авточасти

онлайн плащане
Онлайн Плащане

Сигурни онлайн разплащания чрез системата на ePay.BG

магазин за авточасти онлайн

Авточасти

от

kolite.bg на топ цени

- амортисьори, съединител, носачи, дискове, накладки, филтри, шарнири, биалетки, тампони, ремъци, окачвания, акумулатори и масла.

kolite.bg e директен вносител на авточасти и консумативи за всички марки автомобили и лидери в производството като: LUK, SACHS, VALEO, BOSCH, TEXTAR, ATE, TRW, CONTINENTAL и много други. Ние ще ви предложим най-добрата цена спрямо пазара в България. Авточастите имат гарантиран произход, качество и гаранция. Авточасти Онлайн магазин kolite.bg е платформа за резервни авточасти за коли. Основната ни дейност е внос и дистрибуция на резервни авто части за всички марки автомобили както и масла и филтри. В нашата страница може да намерите над 300 категории с резервни части за вашия автомобил на световно известни производители сред които и LTT авточасти. Ясно и прецизно ценообразуване. Гарантирано най-добра цена на пазара. На нашата страница ще намерите само крайни цени с включен данък добавена стойност. При нас няма заблуждаващи промоции, задраскани числа, червени проценти или подвеждащи намаления. Провеждаме задълбочена консултация и анализ при всяка една поръчка. Проверяваме техническата съвместимост на автомобила и избрания от вас продукт и даваме професионален съвет, който е ориентиран в полза на вас клиентите. Избягваме сложните изчисления на теглото на всяка пратка и е без значение дали се изпраща до удобен офис на куриерска компания или до частен адрес. Таксата за доставка е 5.90 BGN или е безплатна, когато общата сума на конкретна поръчка надвишава 200.00 BGN. Разполагаме с над 1 800 000 продукта, които могат да бъдат доставени в рамките само на няколко работни дни. Всеки един от продуктите ни може да бъде взет от нашия магазин за авто части намиращ се в гр. София, ул. "Мара Бунева" № 46. Редовни промоции на намалени авточасти с гарантирана наличност в нашия магазин за авточасти. Магазин за Акумулатори Масла Течности Чистачки Светлини Ветробрани Стелки Окачване

Наличността и цените на kolite.bg се обновяват ежедневно и всеки ден може да намерите нови продукти на най-ниските цени. Всяка поръчка се доставя с куриерска фирма ЕКОНТ, до техен офис или точен адрес, придружена с опис на закупената стока. Всеки наш продукт може да бъде върнат или заменен в 14 дневен срок. Частта не трябва да бъде монтирана и със запазен търговски вид. При не спазени условия, липсваща опакова или монтаж kolite.bg запазва правото си да не приеме върнатата стока.

kolite.bg авточасти онлайн