Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни

Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни съобразно РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година

Съгласен/a съм с това, че личните ми данни, а именно три имена, телефонен номер, адрес, имейл адрес, за клиенти юридическо лице – ЕИК, адрес на управление, имена на представляващиясе обработват от "ЧАТИ" ООД за създаване и поддържане на профил в уебсайт kolite.bg.

Инфомиран/a съм и разбирам, че данните ми ще бъдат предоставени на куриерска фирма в случай на потвърдена поръчка.

Основанието за предоставяне на данните е изпълнение на договорното отношение между странните, а именно получаване на закупената стока.

"ЧАТИ" ООД изпозлва услугите на следните куриерски дружества:

"Еконт Експрес" ООД - общи условия на следния адрес: - https://www.econt.com/econt-express/common-terms

Съгласието си предоставям за периода, необходим за изпълнение на преддоговорното или договорно отношение между мен и "ЧАТИ" ЕООД, а след това периода необходим за съхранение на договорни документи съгласно данъчното и счетоводното законодателство.

Информиран/а съм, че мога да оттегля съгласието си по всяко време като го заявя на адрес sales@kolite.bg, както и че искането ми може да не бъде удовлетворено, ако същото противоречи на изпълнението на законови задължения на администратора или на обществения интерес.

Допълнителна информация за Вашите права и обработването може да намерите в Политиката за поверителност.
Безплатна доставка

Всички поръчки над 100 лева са със включена безплатна доставка до цяла България

Право на проверка

Всяка пратка може да бъде отворена и проверена директно в офиса на куриера

Право на връщане

Всеки продукт може да бъде върнат в рамките на 14 дни от покупката му

Оригинални

Оригинален произход и гаранция за качество на всичко авточасти


Авточасти

от

kolite.bg

- амортисьори, съединител, носачи, дискове, накладки, филтри, шарнири, биалетки, тампони, ремъци и др.

Ние от КОЛИТЕ.БГ сме директен вносител на авточасти и консумативи за всички марки автомобили на лидери в производството като: LUK, SACHS, VALEO, BOSCH, TEXTAR, ATE, TRW, CONTINENTAL и много други. Ние ще ви предложим най-добрата цена спрямо пазара в България. Авточастите имат гарантиран произход, качество и гаранция.

Онлайн магазин kolite.bg е платформа за резервни авточасти за коли.

Основната ни дейност е внос и дистрибуция на части за всички марки автомобили. В нашата страница може да намерите над 300 категории с
части
за вашия автомобил на световно известни производители. Ясно ценообразуване. На нашата страница ще намерите само крайни цени с включен данък добавена стойност. При нас няма заблуждаващи промоции, задраскани числа, червени проценти или подвеждащи намаления. Провеждаме задълбочена консултация при всяка една поръчка. Проверяваме техническата съвместимост за избран продукт и даваме професионален съвет, който е ориентиран в полза на клиента и неговия информиран избор. Избягваме сложните изчисления на теглото на всяка пратка и е без значение дали се изпраща до удобен офис на куриерска компания или до частен адрес. Таксата за доставка е само 5.90 лева или е безплатна, когато общата сума на конкретна поръчка надвишава 100 лева. Съществуват определени изключения, които важат за професионални клиенти и при търговия на едро. Разполагаме с над 800 000 продукта, които могат да бъдат доставени в рамките само на няколко работни дни.
Pagespeed: 0.0328 sec