kolite.bg
Потребители авточасти
26.00 BGN
СТАРА ЦЕНА: 33.00 BGN
В наличност
оценен с 3.00 от 5.00 от общо 35.00 гласа

Направете бърза поръчка

или добавете в количката

брой
безплатна доставка
Безплатна доставка

За поръчки над 200 BGN

консултация авточасти
Консултация

Запитвания по всяко време

гаранция авточасти
Гаранция

Гаранция 24 месеца и качество

онлайн плащане
Онлайн Плащане

Сигурни онлайн разплащания

ОПИСАНИЕ ДОБАВКА ЗА ПОЧИСТАНЕ НА ГОРИВНАТА СИСТЕМА BARDAHL - ДИЗЕЛ

парт номер: 66

категория: Дизелови добавки

производител: BARDAHL

Една от най-ефикасните и търсени автомобилни добавки 6 в 1 за еднократно цялостно почистване на силно замърсена горивна система при дизелови Common Rail двигатели. Diesel Injector Cleaner е произведена от BARDAHL и безкомпромисно продължава да доказва своите качества. BARDAHL Common Rail Diesel Injector Cleaner е популярен продукт, който без демонтаж отстранява колебания при ускоряването на автомобила и нестабилни ниски обороти. При прилагане на този продукт се увеличава мощността на двигателя чрез увеличаване на цетановия индекс, горивната система и инжекторите се почистват цялостно и трайно, възпрепятства се запушването на инжекторите и помпата, отстранява се водата съдържаща се в горивото, благодарение на специалните присадки се намалява шума в двигателя и разхода на гориво и не на последно място се намалява наличието на черен пушек, което значително улеснява безпроблемното преминаване на ГТП. При третиране с BARDAHL Common Rail Diesel Injector Cleaner значително се намалява наличието на вредни емисии в отработените газове. За най-добър резултат при третиране с Diesel Injector Cleaner, препоръчваме преди прилагането му да се запознаете подробно с начина на употреба. В случай, че не сте напълно сигурни за начина на употреба, се посъветвайте с наш консултант или потърсете компетентна помощ в специализиран автосервиз.

BARDAHL Common Rail Diesel Injector Cleaner 6 в 1, безкомпромисно продължава да доказва своите качества и е популярен, като изключително ефикасно средство за цялостно и гарантирано почистване на дизелови Common Rail инжекционни системи. При прилагане на този продукт се увеличава мощността на двигателя чрез увеличаване на цетановия индекс, горивната система и инжекторите се почистват цялостно и трайно, възпрепятства се запушването на инжекторите и помпата, отстранява се водата съдържаща се в горивото, благодарение на специалните присадки се намалява шума в двигателя и разхода на гориво и не на последно място се намалява наличието на черен пушек, което значително улеснява безпроблемното преминаване на ГТП.

НАЧИН НА УПОТРЕБА  

 Един флакон съдържа ( 500 милилитра ) BARDAHL Common Rail Diesel Injector Cleaner 6 в 1.

 За правилна употреба на продукта е необходимо цялото съдържание на флакона ( 500 милилитра ) да се добави в 20 литра дизелово гориво.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ 

При употреба на продукта е възможно да се усети характерна миризма.

Препоръчително е да се съхранява на подходящо място, недостъпно за деца.

СЪВМЕСТИМОСТ 

Продукта е съвместим с двигатели с филтър за твърди частици ( DPF ), катализатор и Common Rail с високо налягане.

Производител : BARDAHL ( Made in France )

Още продукти от категорията

DIESEL SMOKE STOP CONCENTRATE 0.250L MEGUIN
15.00 BGN
12.36 BGN
BARDAHL Демонтаж на инжектори
32.80 BGN
27.06 BGN
Добавка за DPF Bardahl Particulate Filter Cleaner
169.00 BGN
139.42 BGN
Потребители
Не сте се съгласили с Правилата и Условия за ползване.
Не сте приели Декларация за обработка на лични данни.
Забравена парола
Количка
ТОТАЛ
0.00 BGN