kolite.bg
Потребители авточасти

Обработка на лични данни

Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни съобразно РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година

Съгласен/съгласна съм с това, че личните ми данни, а именно три имена, телефонен номер, адрес,имейл адрес, за клиенти юридическо лице – ЕИК, адрес на управление, имена на представляващия се обработват от "ЕС ДЖИ ПАРТС" ЕООД за създаване и поддържане на профил в уебсайт kolite.bg и последващото изпълнение на преддоговорното или договорно отношение за закупуване настока.

Инфомиран/a съм и разбирам, че данните ми ще бъдат предоставени на куриерска фирма в случай на потвърдена поръчка. Основанието за предоставяне на данните е изпълнение на договорното отношение между странните, а именно получаване на закупената стока.

"ЕС ДЖИ ПАРТС" ЕООД изпозлва услугите на следните куриерски дружества:

"Спиди" АД с общи условия на следния адрес: - https://www.speedy.bg/bg/terms-and-conditions-postal

"Еконт Експрес" ЕООД - общи условия на следния адрес: - https://www.econt.com/econt-express/common-terms

Съгласието си предоставям за периода, необходим за изпълнение на преддоговорното или договорно отношение между мен и "ЕС ДЖИ ПАРТС" ЕООД, а след това периода необходим за съхранение на договорни документи съгласно данъчното и счетоводното законодателство.

Информиран/a съм, че мога да оттегля съгласието си по всяко време като го заявя на адрес office@kolite.bg, както и че искането ми може да не бъде удовoлетворено, ако същото противоречи на изпълнението на законови задължения на администратора или на обществения интерес.

Потребители
Не сте се съгласили с Правилата и Условия за ползване.
Не сте приели Декларация за обработка на лични данни.
Забравена парола
Количка
ТОТАЛ
0.00 BGN