гр. София, ул. Мара Бунева № 46

+359 884 003 061

Безплатна доставка над 200.00 BGN

Авточасти от kolite.bg

Акумулатор Ennexy Gold Max Power 12V 54AH

Акумулатор Ennexy Gold Max Power 12V 54AH

АКУМУЛАТОР ENNEXY GOLD MAX POWER 12V 54AH

 • 217.20 BGN
 • 253.40 BGN
Бърза Поръчка без регистрация
контролен код
 • Марка: ENNEXY
 • Категория: Акумулатори на топ цени
 • Наличност: 451 бр.
 • Предназначение: ЛЕКИ
 • Страна_на_плюс: АКУМУЛАТОР Д +
 • Стартов ток: 500 A (EN)
 • Напрежение: 12V
 • Капацитет: 54 AH
 • Дължина: 207
 • Ширина: 175
 • Височина: 190
Акумулатор ENNEXY Акумулатор Ennexy Gold Max Power 12V 54AH

Необслужваема батерия Ca-Ca технология, консумацията на вода по време на есплоатация отговаря на изискванията за първоначално вграждане на VW и BMW. Най-високо ниво на защита от изтичане на елктролит при преобръщане благодарение на двойния лабиринтов капак - К2 Duplex. Двустранна защита от взрив. Повишен стартов ток до 40% в сравнение с ниския клас батерии дължащо се на увеличения брой на електродите във всеки от пакетите. При изработката на положителните плочи се използва усъвършенствана оловна сплав, с добавка на Сребро ( Ag ), Калай ( Sn ), Калций ( Ca ). В резултат на това батерията е с по-висока корозоустойчивост и намален саморазряд, което определя и по-дълъг експлоатационен живот. Батерията е подходяща за монтаж както в кабината на автомобила, така и в двигателния отсек.

безплатна доставка
Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 200 BGN

консултация авточасти
Професионална консултация

Консултация по телефонa с наш сътрудник

гаранция авточасти
Гаранция

Гаранция 24 месеца и качество на всички авточасти

онлайн плащане
Онлайн Плащане

Сигурни онлайн разплащания чрез системата на ePay.BG

магазин за авточасти онлайн

Авточасти

от

kolite.bg на топ цени

- амортисьори, съединител, носачи, дискове, накладки, филтри, шарнири, биалетки, тампони, ремъци, окачвания, акумулатори и масла.

kolite.bg e директен вносител на авточасти и консумативи за всички марки автомобили и лидери в производството като: LUK, SACHS, VALEO, BOSCH, TEXTAR, ATE, TRW, CONTINENTAL и много други. Ние ще ви предложим най-добрата цена спрямо пазара в България. Авточастите имат гарантиран произход, качество и гаранция. Авточасти Онлайн магазин kolite.bg е платформа за резервни авточасти за коли. Основната ни дейност е внос и дистрибуция на резервни авто части за всички марки автомобили както и масла и филтри. В нашата страница може да намерите над 300 категории с резервни части за вашия автомобил на световно известни производители сред които и LTT авточасти. Ясно и прецизно ценообразуване. Гарантирано най-добра цена на пазара. На нашата страница ще намерите само крайни цени с включен данък добавена стойност. При нас няма заблуждаващи промоции, задраскани числа, червени проценти или подвеждащи намаления. Провеждаме задълбочена консултация и анализ при всяка една поръчка. Проверяваме техническата съвместимост на автомобила и избрания от вас продукт и даваме професионален съвет, който е ориентиран в полза на вас клиентите. Избягваме сложните изчисления на теглото на всяка пратка и е без значение дали се изпраща до удобен офис на куриерска компания или до частен адрес. Таксата за доставка е 5.90 BGN или е безплатна, когато общата сума на конкретна поръчка надвишава 200.00 BGN. Разполагаме с над 1 800 000 продукта, които могат да бъдат доставени в рамките само на няколко работни дни. Всеки един от продуктите ни може да бъде взет от нашия магазин за авто части намиращ се в гр. София, ул. "Мара Бунева" № 46. Редовни промоции на намалени авточасти с гарантирана наличност в нашия магазин за авточасти. Магазин за Акумулатори Масла Течности Чистачки Светлини Ветробрани Стелки Окачване

Наличността и цените на kolite.bg се обновяват ежедневно и всеки ден може да намерите нови продукти на най-ниските цени. Всяка поръчка се доставя с куриерска фирма ЕКОНТ, до техен офис или точен адрес, придружена с опис на закупената стока. Всеки наш продукт може да бъде върнат или заменен в 14 дневен срок. Частта не трябва да бъде монтирана и със запазен търговски вид. При не спазени условия, липсваща опакова или монтаж kolite.bg запазва правото си да не приеме върнатата стока.

kolite.bg авточасти онлайн