kolite.bg
Потребители авточасти
26.00 BGN
СТАРА ЦЕНА: 33.00 BGN
В наличност
оценен с 3.00 от 5.00 от общо 35.00 гласа

Направете бърза поръчка

или добавете в количката

брой
безплатна доставка
Безплатна доставка

За поръчки над 200 BGN

консултация авточасти
Консултация

Запитвания по всяко време

гаранция авточасти
Гаранция

Гаранция 24 месеца и качество

онлайн плащане
Онлайн Плащане

Сигурни онлайн разплащания

ОПИСАНИЕ ДОБАВКА ЗА ПОЧИСТАНЕ НА ГОРИВНАТА СИСТЕМА BARDAHL - ДИЗЕЛ

парт номер: 66

категория: Дизелови добавки

производител: BARDAHL

Една от най-ефикасните и търсени автомобилни добавки 6 в 1 за еднократно цялостно почистване на силно замърсена горивна система при дизелови Common Rail двигатели. Diesel Injector Cleaner е произведена от BARDAHL и безкомпромисно продължава да доказва своите качества. BARDAHL Common Rail Diesel Injector Cleaner е популярен продукт, който без демонтаж отстранява колебания при ускоряването на автомобила и нестабилни ниски обороти. При прилагане на този продукт се увеличава мощността на двигателя чрез увеличаване на цетановия индекс, горивната система и инжекторите се почистват цялостно и трайно, възпрепятства се запушването на инжекторите и помпата, отстранява се водата съдържаща се в горивото, благодарение на специалните присадки се намалява шума в двигателя и разхода на гориво и не на последно място се намалява наличието на черен пушек, което значително улеснява безпроблемното преминаване на ГТП. При третиране с BARDAHL Common Rail Diesel Injector Cleaner значително се намалява наличието на вредни емисии в отработените газове. За най-добър резултат при третиране с Diesel Injector Cleaner, препоръчваме преди прилагането му да се запознаете подробно с начина на употреба. В случай, че не сте напълно сигурни за начина на употреба, се посъветвайте с наш консултант или потърсете компетентна помощ в специализиран автосервиз.

BARDAHL Common Rail Diesel Injector Cleaner 6 в 1, безкомпромисно продължава да доказва своите качества и е популярен, като изключително ефикасно средство за цялостно и гарантирано почистване на дизелови Common Rail инжекционни системи. При прилагане на този продукт се увеличава мощността на двигателя чрез увеличаване на цетановия индекс, горивната система и инжекторите се почистват цялостно и трайно, възпрепятства се запушването на инжекторите и помпата, отстранява се водата съдържаща се в горивото, благодарение на специалните присадки се намалява шума в двигателя и разхода на гориво и не на последно място се намалява наличието на черен пушек, което значително улеснява безпроблемното преминаване на ГТП.

НАЧИН НА УПОТРЕБА  

 Един флакон съдържа ( 500 милилитра ) BARDAHL Common Rail Diesel Injector Cleaner 6 в 1.

 За правилна употреба на продукта е необходимо цялото съдържание на флакона ( 500 милилитра ) да се добави в 20 литра дизелово гориво.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ 

При употреба на продукта е възможно да се усети характерна миризма.

Препоръчително е да се съхранява на подходящо място, недостъпно за деца.

СЪВМЕСТИМОСТ 

Продукта е съвместим с двигатели с филтър за твърди частици ( DPF ), катализатор и Common Rail с високо налягане.

Производител : BARDAHL ( Made in France )

Още продукти от категорията

Добавка за DPF Bardahl Particulate Filter Cleaner
169.00 BGN
139.42 BGN
BARDAHL Демонтаж на инжектори
32.80 BGN
27.06 BGN
Потребители
Не сте се съгласили с Правилата и Условия за ползване.
Не сте приели Декларация за обработка на лични данни.
Забравена парола
Количка
ТОТАЛ
0.00 BGN