гр. София, ул. Мара Бунева № 46

+359 884 003 061

Безплатна доставка над 200.00 BGN

Авточасти от kolite.bg

Авточасти за HUMMER на топ цени

Снимка Модел
HUMMER H1 закрит автомобил с висока проходимост HUMMER H1 закрит автомобил с висока проходимост
производство от 2001 до 2006
HUMMER HUMMER H1 HUMMER HUMMER H1
производство от 1992 до 2022
HUMMER HUMMER H2SUT HUMMER HUMMER H2SUT
производство от 2004 до 2022
HUMMER HUMMER H3 HUMMER HUMMER H3
производство от 2005 до 2022

HUMMER информация

HUMMER авточасти Hummer е марка пикапи и SUV, която беше пусната на пазара за първи път през 1992 г., когато AM General започна да продава цивилна версия на M998 Humvee. Въпреки че е спрян през 2010 г., Hummer се завърна като под-марка на GMC през 2020 г. През 1998 г. General Motors (GM) закупи името на марката от AM General и пусна на пазара три автомобила: оригиналния Hummer H1, базиран на военния Humvee, както и като новите модели H2 и H3, които са базирани на по-малки платформи на GM за граждански пазар. До 2008 г. жизнеспособността на Hummer в условията на икономическа криза беше поставена под въпрос. Вместо да бъде прехвърлена на Motors Liquidation Company като част от фалита на GM през 2009 г., марката беше запазена от GM, за да разследва нейната продажба. Не беше сключена окончателна сделка и през 2010 г. представителствата на Hummer започнаха да се затварят. Табелката се завърна на пазара за моделната година 2022 не като отделна марка марка, а като електрически пикап и SUV модели, продавани под марката GMC като „GMC Hummer EV“. Предпроизводствените версии на EV започнаха през ноември 2021 г. след инвестиция от 2,2 милиарда долара за изграждане на различни изцяло електрически превозни средства в завода за сглобяване на GM в Детройт-Хамтрамк.
безплатна доставка
Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 200 BGN

консултация авточасти
Професионална консултация

Консултация по телефонa с наш сътрудник

гаранция авточасти
Гаранция

Гаранция 24 месеца и качество на всички авточасти

онлайн плащане
Онлайн Плащане

Сигурни онлайн разплащания чрез системата на ePay.BG

магазин за авточасти онлайн

Авточасти

от

kolite.bg на топ цени

- амортисьори, съединител, носачи, дискове, накладки, филтри, шарнири, биалетки, тампони, ремъци, окачвания, акумулатори и масла.

kolite.bg e директен вносител на авточасти и консумативи за всички марки автомобили и лидери в производството като: LUK, SACHS, VALEO, BOSCH, TEXTAR, ATE, TRW, CONTINENTAL и много други. Ние ще ви предложим най-добрата цена спрямо пазара в България. Авточастите имат гарантиран произход, качество и гаранция. Авточасти Онлайн магазин kolite.bg е платформа за резервни авточасти за коли. Основната ни дейност е внос и дистрибуция на резервни авто части за всички марки автомобили както и масла и филтри. В нашата страница може да намерите над 300 категории с резервни части за вашия автомобил на световно известни производители сред които и LTT авточасти. Ясно и прецизно ценообразуване. Гарантирано най-добра цена на пазара. На нашата страница ще намерите само крайни цени с включен данък добавена стойност. При нас няма заблуждаващи промоции, задраскани числа, червени проценти или подвеждащи намаления. Провеждаме задълбочена консултация и анализ при всяка една поръчка. Проверяваме техническата съвместимост на автомобила и избрания от вас продукт и даваме професионален съвет, който е ориентиран в полза на вас клиентите. Избягваме сложните изчисления на теглото на всяка пратка и е без значение дали се изпраща до удобен офис на куриерска компания или до частен адрес. Таксата за доставка е 5.90 BGN или е безплатна, когато общата сума на конкретна поръчка надвишава 200.00 BGN. Разполагаме с над 1 800 000 продукта, които могат да бъдат доставени в рамките само на няколко работни дни. Всеки един от продуктите ни може да бъде взет от нашия магазин за авто части намиращ се в гр. София, ул. "Мара Бунева" № 46. Редовни промоции на намалени авточасти с гарантирана наличност в нашия магазин за авточасти. Магазин за Акумулатори Масла Течности Чистачки Светлини Ветробрани Стелки Окачване

Наличността и цените на kolite.bg се обновяват ежедневно и всеки ден може да намерите нови продукти на най-ниските цени. Всяка поръчка се доставя с куриерска фирма ЕКОНТ, до техен офис или точен адрес, придружена с опис на закупената стока. Всеки наш продукт може да бъде върнат или заменен в 14 дневен срок. Частта не трябва да бъде монтирана и със запазен търговски вид. При не спазени условия, липсваща опакова или монтаж kolite.bg запазва правото си да не приеме върнатата стока.

kolite.bg авточасти онлайн