гр. София, ул. Мара Бунева № 46

+359 884 003 061

Безплатна доставка над 200.00 BGN

Авточасти от kolite.bg

Авточасти за RENAULT TRUCKS на топ цени

Снимка Модел
RENAULT TRUCKS B (бордова) платформа/ шаси RENAULT TRUCKS B (бордова) платформа/ шаси
производство от 1983 до 1999
RENAULT TRUCKS B фургон/комби RENAULT TRUCKS B фургон/комби
производство от 1983 до 1992
RENAULT TRUCKS MASCOTT (бордова) платформа/ шаси RENAULT TRUCKS MASCOTT (бордова) платформа/ шаси
производство от 1999 до 2013
RENAULT TRUCKS MASCOTT самосвал RENAULT TRUCKS MASCOTT самосвал
производство от 2000 до 2010
RENAULT TRUCKS MASCOTT фургон/комби RENAULT TRUCKS MASCOTT фургон/комби
производство от 1999 до 2010
RENAULT TRUCKS MESSENGER (бордова) платформа/ шаси RENAULT TRUCKS MESSENGER (бордова) платформа/ шаси
производство от 1990 до 1999
RENAULT TRUCKS MESSENGER самосвал RENAULT TRUCKS MESSENGER самосвал
производство от 1996 до 1999
RENAULT TRUCKS MESSENGER седлови влекач RENAULT TRUCKS MESSENGER седлови влекач
производство от 1994 до 1999
RENAULT TRUCKS MESSENGER фургон/комби RENAULT TRUCKS MESSENGER фургон/комби
производство от 1990 до 1999

RENAULT TRUCKS информация

RENAULT TRUCKS авточасти Renault за първи път започва да произвежда специални търговски камиони през 1906 г. През 1956 г. обаче Renault спира да произвежда камиони и автобуси под собственото си име. Вместо това компанията Saviem е създадена като дъщерно дружество на техните собствени търговски продукти с производителите Somua и Latil. По-леките реклами обаче продължават да използват името Renault. От 1957 г. Saviem се използва и като търговска марка за камионите и автобусите, произвеждани от компанията. В резултат на френската индустриална политика през 1975 г. държавното Renault придобива и производителя на камиони и автобуси Berliet от Citroën (по това време част от корпорацията Michelin). През 1978 г. Berliet и Saviem се сливат в Renault Véhicules Industriels. Отново старите имена на марките се запазват още две години, докато моделите постепенно се включват, докато през 1980 г. не бъдат заменени от името Renault. Renault Midliner с кабина Club of Four, модел от края на 90-те През 1971 г. Saviem става член на Euro Truck Development Group или Club of Four, сътрудничество между четирима европейски производители на камиони (Saviem, Volvo, DAF и Magirus-Deutz, които скоро след това стават част от Iveco) за производство на средни -големи камиони. От 1975 г. моделите камиони, произтичащи от това сътрудничество, се произвеждат от Saviem и по-късно от Renault, дори до 2001 г. Те също се продават на северноамериканския пазар като Mack Mid-Liner или Manager.
безплатна доставка
Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 200 BGN

консултация авточасти
Професионална консултация

Консултация по телефонa с наш сътрудник

гаранция авточасти
Гаранция

Гаранция 24 месеца и качество на всички авточасти

онлайн плащане
Онлайн Плащане

Сигурни онлайн разплащания чрез системата на ePay.BG

магазин за авточасти онлайн

Авточасти

от

kolite.bg на топ цени

- амортисьори, съединител, носачи, дискове, накладки, филтри, шарнири, биалетки, тампони, ремъци, окачвания, акумулатори и масла.

kolite.bg e директен вносител на авточасти и консумативи за всички марки автомобили и лидери в производството като: LUK, SACHS, VALEO, BOSCH, TEXTAR, ATE, TRW, CONTINENTAL и много други. Ние ще ви предложим най-добрата цена спрямо пазара в България. Авточастите имат гарантиран произход, качество и гаранция. Авточасти Онлайн магазин kolite.bg е платформа за резервни авточасти за коли. Основната ни дейност е внос и дистрибуция на резервни авто части за всички марки автомобили както и масла и филтри. В нашата страница може да намерите над 300 категории с резервни части за вашия автомобил на световно известни производители сред които и LTT авточасти. Ясно и прецизно ценообразуване. Гарантирано най-добра цена на пазара. На нашата страница ще намерите само крайни цени с включен данък добавена стойност. При нас няма заблуждаващи промоции, задраскани числа, червени проценти или подвеждащи намаления. Провеждаме задълбочена консултация и анализ при всяка една поръчка. Проверяваме техническата съвместимост на автомобила и избрания от вас продукт и даваме професионален съвет, който е ориентиран в полза на вас клиентите. Избягваме сложните изчисления на теглото на всяка пратка и е без значение дали се изпраща до удобен офис на куриерска компания или до частен адрес. Таксата за доставка е 5.90 BGN или е безплатна, когато общата сума на конкретна поръчка надвишава 200.00 BGN. Разполагаме с над 1 800 000 продукта, които могат да бъдат доставени в рамките само на няколко работни дни. Всеки един от продуктите ни може да бъде взет от нашия магазин за авто части намиращ се в гр. София, ул. "Мара Бунева" № 46. Редовни промоции на намалени авточасти с гарантирана наличност в нашия магазин за авточасти. Магазин за Акумулатори Масла Течности Чистачки Светлини Ветробрани Стелки Окачване

Наличността и цените на kolite.bg се обновяват ежедневно и всеки ден може да намерите нови продукти на най-ниските цени. Всяка поръчка се доставя с куриерска фирма ЕКОНТ, до техен офис или точен адрес, придружена с опис на закупената стока. Всеки наш продукт може да бъде върнат или заменен в 14 дневен срок. Частта не трябва да бъде монтирана и със запазен търговски вид. При не спазени условия, липсваща опакова или монтаж kolite.bg запазва правото си да не приеме върнатата стока.

kolite.bg авточасти онлайн