гр. София, ул. Мара Бунева № 46

+359 884 003 061

Безплатна доставка над 200.00 BGN

Авточасти от kolite.bg

Авточасти за TESLA на топ цени

Снимка Модел
TESLA MODEL S TESLA MODEL S
производство от 2012 до 2022
TESLA MODEL X TESLA MODEL X
производство от 2013 до 2022
TESLA ROADSTER TESLA ROADSTER
производство от 2008 до 2022

TESLA информация

TESLA авточасти Tesla, Inc. е американска мултинационална компания за автомобили и чиста енергия със седалище в Остин, Тексас. Tesla проектира и произвежда електрически превозни средства (електрически автомобили и камиони), съхранение на енергия от батерии от дома до мрежата, слънчеви панели и слънчеви керемиди, както и свързани продукти и услуги. Tesla е една от най-ценните компании в света и към 2022 г. е най-скъпият производител на автомобили в света. През 2021 г. компанията имаше най-много продажби в световен мащаб на електрически превозни средства с батерии и електрически превозни средства с плъгин, завладявайки 21% от пазара на електрически (чисто електрически) батерии и 14% от пазара на плъгин (който включва плъгин хибриди ). Чрез своето дъщерно дружество Tesla Energy, компанията развива и е основен инсталатор на фотоволтаични системи в САЩ. Tesla Energy също е един от най-големите световни доставчици на системи за съхранение на енергия от батерии, с инсталирани 3,99 гигаватчаса (GWh) през 2021 г. Tesla е регистрирана през юли 2003 г. от Мартин Еберхард и Марк Тарпенинг като Tesla Motors. Името на компанията е в знак на почит към изобретателя и електроинженер Никола Тесла. През февруари 2004 г., чрез инвестиция от 6,5 милиона долара, Илон Мъск стана най-големият акционер в компанията. Той е главен изпълнителен директор от 2008 г. Според Мъск целта на Tesla е да помогне за ускоряване на преминаването към устойчив транспорт и енергия, получени чрез електрически превозни средства и слънчева енергия. Tesla започна производството на първия си модел автомобил, спортния автомобил Roadster, през 2009 г. Това беше последвано от седана Model S през 2012 г., SUV Model X през 2015 г., седана Model 3 през 2017 г., кросоувъра Model Y през 2020 г. и полукамиона през 2022 г. Model 3 е най-продаваният електрически автомобил за всички времена в световен мащаб и през юни 2021 г. стана първият електрически автомобил, продаден в 1 милион бройки в световен мащаб. Доставките на Tesla за цялата година през 2022 г. бяха около 1,31 милиона превозни средства, което е 40% увеличение спрямо предходната година, а кумулативните продажби възлизат на 3 милиона автомобила към август 2022 г. През октомври 2021 г. пазарната капитализация на Tesla достигна 1 трилион долара, шестата компания, постигнала това през история на САЩ. Tesla е обект на много съдебни дела, нарастващ контрол от страна на правителството, журналистическа критика и публични противоречия, произтичащи от изявления и действия на главния изпълнителен директор Илон Мъск и от твърдения за творческо счетоводство, отмъщение на лица, подаващи сигнали, нарушения на правата на работниците и неразрешени и опасни технически проблеми с техните продукти.
безплатна доставка
Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 200 BGN

консултация авточасти
Професионална консултация

Консултация по телефонa с наш сътрудник

гаранция авточасти
Гаранция

Гаранция 24 месеца и качество на всички авточасти

онлайн плащане
Онлайн Плащане

Сигурни онлайн разплащания чрез системата на ePay.BG

магазин за авточасти онлайн

Авточасти

от

kolite.bg на топ цени

- амортисьори, съединител, носачи, дискове, накладки, филтри, шарнири, биалетки, тампони, ремъци, окачвания, акумулатори и масла.

kolite.bg e директен вносител на авточасти и консумативи за всички марки автомобили и лидери в производството като: LUK, SACHS, VALEO, BOSCH, TEXTAR, ATE, TRW, CONTINENTAL и много други. Ние ще ви предложим най-добрата цена спрямо пазара в България. Авточастите имат гарантиран произход, качество и гаранция. Авточасти Онлайн магазин kolite.bg е платформа за резервни авточасти за коли. Основната ни дейност е внос и дистрибуция на резервни авто части за всички марки автомобили както и масла и филтри. В нашата страница може да намерите над 300 категории с резервни части за вашия автомобил на световно известни производители сред които и LTT авточасти. Ясно и прецизно ценообразуване. Гарантирано най-добра цена на пазара. На нашата страница ще намерите само крайни цени с включен данък добавена стойност. При нас няма заблуждаващи промоции, задраскани числа, червени проценти или подвеждащи намаления. Провеждаме задълбочена консултация и анализ при всяка една поръчка. Проверяваме техническата съвместимост на автомобила и избрания от вас продукт и даваме професионален съвет, който е ориентиран в полза на вас клиентите. Избягваме сложните изчисления на теглото на всяка пратка и е без значение дали се изпраща до удобен офис на куриерска компания или до частен адрес. Таксата за доставка е 5.90 BGN или е безплатна, когато общата сума на конкретна поръчка надвишава 200.00 BGN. Разполагаме с над 1 800 000 продукта, които могат да бъдат доставени в рамките само на няколко работни дни. Всеки един от продуктите ни може да бъде взет от нашия магазин за авто части намиращ се в гр. София, ул. "Мара Бунева" № 46. Редовни промоции на намалени авточасти с гарантирана наличност в нашия магазин за авточасти. Магазин за Акумулатори Масла Течности Чистачки Светлини Ветробрани Стелки Окачване

Наличността и цените на kolite.bg се обновяват ежедневно и всеки ден може да намерите нови продукти на най-ниските цени. Всяка поръчка се доставя с куриерска фирма ЕКОНТ, до техен офис или точен адрес, придружена с опис на закупената стока. Всеки наш продукт може да бъде върнат или заменен в 14 дневен срок. Частта не трябва да бъде монтирана и със запазен търговски вид. При не спазени условия, липсваща опакова или монтаж kolite.bg запазва правото си да не приеме върнатата стока.

kolite.bg авточасти онлайн