Течности Антифриз от kolite.bg

Син Антифриз - 60C 1Кг Elit
Син Антифриз - 60C 1Кг Elit е подходящ за всички марки автомобили на пазара. Всички продукти от категория Течности са с гарантиран произход, качество и гаранция.
2.16 BGN
2.59 BGN
Син Антифриз - 60C 1L Ltt
Син Антифриз - 60C 1L Ltt е подходящ за всички марки автомобили на пазара. Всички продукти от категория Течности са с гарантиран произход, качество и гаранция.
2.16 BGN
2.59 BGN
Син Антифриз - 60C 1L Елит
Син Антифриз - 60C 1L Елит е подходящ за всички марки автомобили на пазара. Всички продукти от категория Течности са с гарантиран произход, качество и гаранция.
2.36 BGN
2.84 BGN
Син Антифриз - 60C 1L S Power
Син Антифриз - 60C 1L S Power е подходящ за всички марки автомобили на пазара. Всички продукти от категория Течности са с гарантиран произход, качество и гаранция.
2.43 BGN
2.92 BGN
Син Антифриз - 60C 1L Polaris
Син Антифриз - 60C 1L Polaris е подходящ за всички марки автомобили на пазара. Всички продукти от категория Течности са с гарантиран произход, качество и гаранция.
2.50 BGN
3.00 BGN
Антифриз SEVAN (- 36c ) -1л.
Антифриз SEVAN (- 36c ) -1л. е подходящ за всички марки автомобили на пазара. Всички продукти от категория Течности са с гарантиран произход, качество и гаранция.
2.55 BGN
3.06 BGN
Син Антифриз Magnum -60C 0.900Л. Magnum
Син Антифриз Magnum -60C 0.900Л. Magnum е подходящ за всички марки автомобили на пазара. Всички продукти от категория Течности са с гарантиран произход, качество и гаранция.
2.57 BGN
3.08 BGN
Син Антифриз - 60C 1L Sevan
Син Антифриз - 60C 1L Sevan е подходящ за всички марки автомобили на пазара. Всички продукти от категория Течности са с гарантиран произход, качество и гаранция.
2.70 BGN
3.24 BGN
Син Антифриз /Moritz/ 1Kg. -60C
Син Антифриз /Moritz/ 1Kg. -60C е подходящ за всички марки автомобили на пазара. Всички продукти от категория Течности са с гарантиран произход, качество и гаранция.
2.90 BGN
3.48 BGN
Зелен Антифриз -40C 1L Pemco
Зелен Антифриз -40C 1L Pemco е подходящ за всички марки автомобили на пазара. Всички продукти от категория Течности са с гарантиран произход, качество и гаранция.
3.48 BGN
4.18 BGN
Безплатна доставка

Всички поръчки над 100 лева са със включена безплатна доставка до цяла България

Право на проверка

Всяка пратка може да бъде отворена и проверена директно в офиса на куриера

Право на връщане

Всеки продукт може да бъде върнат в рамките на 14 дни от покупката му

Оригинални

Оригинален произход и гаранция за качество на всичко авточасти


Авточасти

от

kolite.bg

- амортисьори, съединител, носачи, дискове, накладки, филтри, шарнири, биалетки, тампони, ремъци и др.

Ние от КОЛИТЕ.БГ сме директен вносител на авточасти и консумативи за всички марки автомобили на лидери в производството като: LUK, SACHS, VALEO, BOSCH, TEXTAR, ATE, TRW, CONTINENTAL и много други. Ние ще ви предложим най-добрата цена спрямо пазара в България. Авточастите имат гарантиран произход, качество и гаранция.

Онлайн магазин kolite.bg е платформа за резервни авточасти за коли.

Основната ни дейност е внос и дистрибуция на части за всички марки автомобили. В нашата страница може да намерите над 300 категории с
части
за вашия автомобил на световно известни производители. Ясно ценообразуване. На нашата страница ще намерите само крайни цени с включен данък добавена стойност. При нас няма заблуждаващи промоции, задраскани числа, червени проценти или подвеждащи намаления. Провеждаме задълбочена консултация при всяка една поръчка. Проверяваме техническата съвместимост за избран продукт и даваме професионален съвет, който е ориентиран в полза на клиента и неговия информиран избор. Избягваме сложните изчисления на теглото на всяка пратка и е без значение дали се изпраща до удобен офис на куриерска компания или до частен адрес. Таксата за доставка е само 5.90 лева или е безплатна, когато общата сума на конкретна поръчка надвишава 100 лева. Съществуват определени изключения, които важат за професионални клиенти и при търговия на едро. Разполагаме с над 800 000 продукта, които могат да бъдат доставени в рамките само на няколко работни дни.
Pagespeed: 0.2287 sec